Foto: DELFI Aculiecinieks
„Vispirms šī reportāža būs autovadītājiem. Visiem labi zināms, ka labāk ir mācīties no citu kļūdām. Lai no tām izvairītos, vēlos DELFI lasītājiem izstāstīt šo stāstu,” raksta aculiecinieks, kurš vēlējās palikt anonīms.

Tas notika 3.novembrī Krasta ielā, netālu no veikala "Depo". Ja brauksiet pa Krasta ielu no "Lido" t/c "Mols" virzienā, tad pēc pagrieziena uz Balvu ielu, pirms DUS Lukoil, ir celiņš, kas savieno Krasta un Kojusalas ielas. Tur ir vienvirziena kustība, un pagriezties no Krasta ielas pa labi ir aizliegts. Par to liecina aizlieguma zīme.

Potenciālo CSN pārkāpēju šeit nereti atplestām rokām sagaida ceļu policijas pārstāvji. Un notika tā, ka brīdī, kad pilnīgi nejauši tur atrados, kāds autovadītājs šajā vietā nolēma "nogriezt" ceļu. Iespējams, steidzās uz mājām, bet varbūt vienkārši nevēlējās stāvēt pie luksofora. Viņš nogriezās pa labi un pabrauca zem "ķieģeļa".

Kad viņš pamanīja policiju, bija jau par vēlu. Vai tas viss beidzās ar sodu vai brīdinājumu, nezinu. Pirms šķirties, mēs ar policijas darbinieku laipni apmainījāmies ar fotosesijām – viņš nobildēja mani, es viņu.

Visbeidzot vēlos piebilst, ka pat tik "nomaļā" vietā vienmēr vajag ievērot ceļu satiksmes noteikumus. Vispār esiet uzmanīgi! Un nekādā gadījumā iepriekš aprakstītajā vietā negriezieties pa labi! Būšu gandarīts, ja no šīs reportāžas kāds gūs mācību un nākotnē izvairīsies no nepatikšanāsm un soda!


Ja esat ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu vai satiksmes negadījumu aculiecinieks, sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par 'DELFI Aculiecinieka' autoru. Reportāžu kopsavilkums katru nedēļu tiks apskatīts TV kanāla 3+ raidījumā "Kriminal+", bet labāko reportāžu autorus gaida balvas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!