Foto: DELFI Aculiecinieks
"Meitene mierīgi, ievērojot ceļu satiksmes noteikumus, brauca pa Lubānas ielu Dienvidu tilta virzienā," – raksta anonīms aculiecinieks.

"Video redzams, ka braukšanas maniere nav traucējoša citiem satiksmes dalībniekiem, jo automašīnas ātrums ir 70 - 75 km/h robežās (automašīnu, kas pārvietojās pa labo ceļa joslu, ātrums ir aptuveni 60 - 70 km/h). Bet nē - atrodas nervozs šoferis, kam šķiet, ka viņu, kurš aizmugurē midžina ar tālajām gaismām, obligāti ir jāpalaiž pa priekšu kā operatīvo transporta līdzekli!

Kad meitene nereaģē uz šo braucēju (un godīgi, ja būtu pilnīgi brīva labā josla, miera labad varētu arī piekāpties), šamais rupji pārkāpj CSN, apdzenot pāri divām nepārtrauktām joslām, un piedevām strauji bremzē, izraisot avārijas situāciju! Tālāk seko izlēciens no auto un neskaidra uzbļaušana sievietei, kas, nu dien, neko sliktu, provokatīvu vai neadekvātu tajā brīdī neizdarīja...tik vien, ka visu nofilmēja. :)"

Redakcijas piebilde! Šo video saņēmām bez skaņas celiņa, tāpēc neapmierinātā šofera pedagoģiskās lekcijas saturs mums nav zināms. Jums ir visas iespējas viņa mutē ielikt tos vārdus, kādus uzskatāt par atbilstošiem šī autovadītāja izpratnei par savu un citu satiksmes dalībnieku vietu uz ceļa. Patīkamu skatīšanos!

Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par DELFI Aculiecinieka autoru. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!