Foto: DELFI Aculiecinieks
16.aprīļa vakarā autovadītāja, kas sēdēja pie stūres un vienlaicīgi sarunājās pa telefonu, savas neuzmanības dēļ gandrīz vai izraisīja avāriju.

Tuvojoties krustojumam, jau pa gabalu varēja redzēt sarkano luksofora signālu. Nesteidzoties piebraucu, apstājos, automātiski paskatījos uz blakus stāvošā auto šoferi. Izrādījās, ka tā ir sieviete, kas sarunājas pa telefonu. Ok... Gaidām zaļo. Taču, kas tev dos gaidīt! Sarkanais "bulkvāģītis" uzsāk kustību pie sarkanā. Aiz viņa stāvošais baltais busiņš ar pasažieriem (iespējams, instinktīvi) arī sāk braukt.

Skatos uz to visu, nesaprotu, kas notiek. Taču, kad sarkanais auto strauji bremzē, saprotu – aizpļāpājās meitene. Bet tas vēl nav fināls!

Iedegās zaļais, sākam kustību, skatos uz sievieti pie sarkanā auto stūres. O, dievi! Viņa turpina runāt pa telefonu un nemaz neseko līdzi luksofora signālam. Bildēs tas labi redzams. Ko lai saka – stipri nervi ir veselības ķīla. Tikai sēžot pie stūres, ar stipriem nerviem vien ir par maz. Vajag būt arī uzmanīgam.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!