Foto: DELFI Aculiecinieks
"Velosipēdisti, tad, kad jūs pukojaties uz autovadītājiem, kuri jūs necieš, patiesībā jūs dusmojaties uz saviem kolēģiem - citiem velobraucējiem, kuriem ir pilnīgi pie kājas jelkādi satiksmes noteikumi un uzvedības normas," – raksta aculiecinieks Pēterītis.

"Nevienam nav problēmu ar satiksmes dalībnieku, kurš ievēro CSN. Taču, kad kārtējais velobraucējs izdomā, ka drīkst mierīgi braukt pa kreiso joslu uz Salu tilta, nogriezties pa kreisi daudzjoslu krustojumos un, kā šajā video redzamajā piemērā - vienkārši malties krustojumam pa vidu un šķērsot to pie aizliedzošā signāla pa pretējo joslu - tad gan neviļus uznāk dusmas. Audziniet savus velobrāļus, lai tie prot uzvesties, tad arī autovadītājiem divriteņi neizsauks beznosacījuma riebumu."

Ja arī jūs vēlaties piedalīties "Delfi" un "Skandi Motors" ceļu reportiera projektā, sūtiet reportāžas "Delfi Aculieciniekam" uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par "Aculiecinieka" autoru. Vairāk par projektu un dalības noteikumiem lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!