Foto: DELFI Aculiecinieks
"Sestdien, ap pulksten 15, ceļā uz Ventspili izbraucu cauri Ugālei. Pa gludo asfaltu sāku kāpināt ātrumu, bet pretī braucošie mirkšķināja ar lukturiem. Nodomāju, ka policija.

Iestatīju kruīza kontroli uz apaļiem 90 kilometriem stundā, un tiešām – pēc kāda līkuma nācās bremzēt līdz apstājai. Ne tāpēc, ka no krūmiem izlēktu policija, vicinot rokās savu rīku, bet no kāda kravas auto uz šosejas bija izbirusi māja," portālu "Delfi" informēja aculiecinieks Raimonds.

"No kravas automobiļa piekabes bija izbiruši divi betona bloki, no kuriem bija paredzēts sastiķēt māju. Šie bloki bija izkrituši tūlīt aiz samērā asa, nepārredzama līkuma. Acīmredzot šoferītis pa līdzeno asfaltu bija vai nu labi pletējis, vai arī nebija rēķinājies ar līkuma pagrieziena leņķi. Lai nu kā, bet no centrbēdzes spēka radītās inerces puse kravas izbira uz šosejas. Par laimi, neviens cilvēks necieta.

Braucot atpakaļ no Ventspils, ap pulksten 19, ievēroju, ka kravas automobilis ir novilkts no ceļa, bet izbirušie betona bloki – norobežoti ar brīdinošām zīmēm," par redzēto stāsta Raimonds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!