Foto: DELFI Aculiecinieks
"Ceļojums uz Taizemi bija mūsu pirmā saskarsme ar Āziju, tādēļ pārsteidzošas mums toreiz šķita ļoti daudzas lietas - krāšņie budistu tempļi, modernie debesskrāpji, paradīzes pludmales ar neparasti dzidro ūdeni," raksta Diāna.

"To, cik ļoti tajiešu dzīvesveids atšķiras no mūsējā, izjutām ik uz soļa - gan paviesojušies 'peldošajā' tirgū, gan piedzīvojot to, ka ikrītu pulksten astoņos visi darbi tika iepauzēti, lai miera stājā noklausītos karaļa himnu, ko atskaņo pa radio."

"Taizemē pa ciematu ielām savā nodabā klaiņo pērtiķu bari, bet Bangkokas metro ir īpašas, mūkiem paredzētas sēdvietas. Paši tajieši ir ārkārtīgi atvērta un smaidīga tauta. Pat vilcienu stacijās pirmais no desmit biļešu kases darbinieku baušļiem paredz, ka vienmēr ir jāsmaida."

"Es zinu, ka mēs tur noteikti vēl atgriezīsimies!"


Citu ceļojumu spilgtākos brīžus var atrast šeit!

Ja arī tu, ceļojot aiz Latvijas robežām, esi pabijis unikālā vietā, piedalījies aizraujošā pasākumā, saticis interesantus cilvēkus, piedzīvojis neaizmirstamas izjūtas, piedalies DELFI un "Vanilla Travel" iespaidu konkursā "Neparastā pasaule" un laimē ceļojumu uz Vjetnamu! Īsu piedzīvotā aprakstu, kā arī foto vai video sūti uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv vai izmantojot reģistrēto autoru satura iesūtīšanas formu. Vairāk par konkursa noteikumiem lasi šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!