Foto: DELFI Aculiecinieks
"2008.gada novembrī biju skaistā ceļojumā uz Kostariku - zemi, kas pārsteidza ar savu floras un faunas dažādību. Tagad skatoties bildes un atceroties, liekas, ka tas bija sapnis," atceras Vita.

"Par floru un faunu varbūt kādu citu reizi, jo šajā konkursā vēlos piedalīties ar bildi, kas ne tikai pārsteidza, bet arī uzjautrināja. Un tā... Karību jūras krastā Cahuitas nacionālā parka teritorijā mani pārsteidza norāde, kas bija piestiprināta pie kokospalmas stumbra. Tā vēl joprojām skaidri norādīja uz viesnīcas un interneta atrašanos šajās, nu jau okeāna ieskautajās, drupās."

"Ja kas, tad medusmēnesis Kostarikā būs kā krāšņs Karību kokteilis kopdzīves uzsākšanai," pie asprātīgā ceļojumu apraksta vien piemetina "Vanilla Travel" tūrisma aģentūras kāzu ceļojumu speciāliste Guna Komkova.
Visticamāk, ka kāzu ceļojumā bez viesnīcas nepaliksiet un okeāna ieskautajās drupās ne viesnīcu, ne internetu nāksies jums meklēt.

Citu ceļojumu spilgtākos brīžus var atrast šeit!

Ja arī tu, ceļojot aiz Latvijas robežām, esi pabijis unikālā vietā, piedalījies aizraujošā pasākumā, saticis interesantus cilvēkus, piedzīvojis neaizmirstamas izjūtas, piedalies DELFI un "Vanilla Travel" iespaidu konkursā "Neparastā pasaule" un laimē ceļojumu uz Vjetnamu! Īsu piedzīvotā aprakstu, kā arī foto vai video sūti uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv vai izmantojot reģistrēto autoru satura iesūtīšanas formu. Vairāk par konkursa noteikumiem lasi šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!