Foto: DELFI Aculiecinieks
"Par Santorini saka, ka tā ir zudusī Atlantīda. Vulkāna izpostīta tā ir atdzimusi no pelniem skaista un spoža - ar baltām mājām un ziliem jumtiem. Santorini var savām rokām sataustīt romantiku un izbaudīt pastaigu vietā, kura jebkurā brīdī var arī zust nebūtībā, jo salas vulkāns joprojām ir gatavs izspļaut savas nāves liesmas. Šķiet, ka tāda arī ir tā grieķu mežonīgā romantika," – raksta Paula.

"Silts jūnija vakars. Nezinu, vai mani apžilbināja baltās mājiņas vai smaragdzilais Egejas jūras ūdens, bet man šķita, ka varētu lidot. Ticiet man, tur es varētu palikt mūžīgi, un mani labākie draugi būtu vieglie mākoņi, vulkāniskās klintis un smaidīgie grieķi."


Ja arī tu, ceļojot aiz Latvijas robežām, esi pabijis unikālā vietā, piedalījies aizraujošā pasākumā, saticis interesantus cilvēkus, piedzīvojis neaizmirstamas izjūtas, piedalies DELFI un "Vanilla Travel" iespaidu konkursā "Neparastā pasaule" un laimē ceļojumu uz Vjetnamu! Īsu piedzīvotā aprakstu, kā arī foto vai video sūti uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv vai izmantojot reģistrēto autoru satura iesūtīšanas formu. Vairāk par konkursa noteikumiem lasi šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!