Foto: DELFI
Sēņu sezona ir sākusies, rudenīgajam lietum ik pa laikam atveldzējot zemi, un sēnes tā vien lien no zemes ārā, lai priecētu rūdītos sēņotājus, iesācējus un vienkārši dabas baudītājus. Jau aizvadītajās brīvdienās gan konservatīvie sēņotāji ar nazīšiem un groziņiem, gan progresīvie sēņotāji ar fotokamerām devās izbaudīt dabas piedāvātās veltis.

Mēs lūkojam pēc dažādiem rekordiem – lielākā, resnākā, šķībākā, dīvainākā sēne. Tāpat rekords var būt arī salasītais sēņu daudzums. Jebkas, kas ir ievērības cienīgs, var ierindoties mūsu 'sēņu rekordu' topā. Nofotografējiet tās un atsūtiet "Delfi" Aculieciniekam!

Jāpiebilst, ka mēs meklējam jūsu šī gada īpašos guvumus, tāpēc fotoattēli, kuri nav tapuši šogad var palikt nepublicēti. Tāpēc lūdzam reportāžā norādīt laiku un vismaz aptuvenu vietu, no kurienes šī sēne ir nākusi. Viss, kas jums nepieciešams, ir veiksme, fotokamera vai mobilais telefons ar labu kameru (te gan jāpiemin, ka sliktas kvalitātes fotoattēli var netikt publicēti) un mazliet laika reportāžas nosūtīšanai.

Reģistrētie Aculiecinieka autori, kas krāj "Delfi" dālderus, reportāžas sūta no sava reģistrācijas konta. Nereģistrētie reportāžu autori tās var sūtīt uz aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Sēņu rekords".

Gaidīsim jūsu reportāžas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!