Foto: DELFI Aculiecinieks
17. jūnijā īsi pirms pasākuma MAZGĀ NOST! sākuma Vecrīgā, laukumā pie McDonald's. Kāds vīrietis manāmā afekta stāvoklī vēlējās nodemonstrēt savu dejot prasmi.

Ņemot vērā, ka uz pasākumu bija ieradušās vairāku televīzijas kompāniju filmēšanas grupas, kā arī manāmi daudzi laikrakstu fotogrāfi, kāds vīrietis mūzikas pavadījumā, kurš skanēja no pasākuma organizatoru puses, nolēma "nedaudz" padejot un parādīt arī citas sev piemītošos talantus.

Taisnības labad jāsaka, ka ar savu uznācienu viņš pārsteidz ļoti daudzus. Laikam jau tas, ka šodien ir piektdiena un āra ir patīkams laiks, lika nedēļas nogali sākt atzīmēt jau pulksten 12:00!

Vīra talantīgais priekšnesums netika nepamanīts un visi klātesošie mediju (un ne tikai) pārstāvji centās iemūžināt viņa deju. Var jau būt, ka viņi novērtēja viņa sniegumu, lai varētu izvirzīt kādā no šoviem "Dejo ar zvaigzni". :)


Lasiet vēl -
- Rīgas centrā studenti sacenšas veļas mazgāšanas prasmē
- Strādnieki pret ceļazīmi. Kurš kuru? (video)
- Rīgas centrā kaila sieviete veldzējas strūklakā (video)

Ja arī jūs esat kļuvis par kādas dīvainas, nejēdzīgas vai komiskas situācijas aculiecinieku,   sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!