Foto: DELFI Aculiecinieks
Raksta mums Vasilijs: "Vakar DELFI publicēja dažus video no ugunsgrēka Hanzas ielā. Ja labi ieskatās, vienā no tiem redzams dīvains objekts, kas lielā ātrumā izlido cauri kadram no kresās uz labo pusi."

Vairāk lasiet –
Hanzas ielā ar atklātu liesmu deg noliktavas (video)

Redakcijas piebilde:

Patiešām reportāžas pirmajā video 21. sekundē uz dūmu fona redzams kadram cauri strauji izlidojošs objekts. Sākotnēji TAS būtu jāuztver kā anomāla parādība. Pie tam, apstākļi arī dramatiski – ugunsgrēks. Toties mūsdienu tehnoloģijas un speciālisti dara brīnumus.

Pirmkārt, lūdzām video nokomentēt Anomālo parādību pētīšanas centra UFOLats vadītāju Jevgeniju Sidorovu: "Ar tamlīdzīgām fotogrāfijām mūsu darbā sanāk saskarties bieži. Interneta vietnē www.ufo.lv ir vēl iespaidīgāli attēli (sadaļā "Paradoksālas fotogrāfijas"). Bieži līdzīgas pēdas atstāj kadram cauri lidojoši putni, atkritumi, bet jūsu gadījumā kukainis (iespējams, maijvabole), kas, lidojot fokusa dziļumā, rada šādu efektu."

Otrkārt, mēs mazliet pabūrāmies ar iesūtīto video, to palēlinājām. Kā redzams palēlinātajā versijā, objekts tiešām vairāk ir līdzīgs lidojošai vabolei, nevis NLO. Diemžēl. Bet sākās viss tik cerīgi...


Lasiet vēl -
- Vai tiešām NLO? (video)
- Rīgas jūras līcī novērots spoku kuģis
- DELFI Aculiecinieka 'Neticamās ziņas'

Ja arī jūs esat kļuvis par kādas dīvainas, nejēdzīgas vai komiskas situācijas aculiecinieku,   sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!