Foto: Publicitātes foto
"Labdien, Jums raksta lasītāja no Liepājas," – vēstules ievadā vēsta Katrīna.

"Nesen ar meitu pastaigājos pa Liepājas centru, pēkšņi ( viņš iznāca no aizstūra) "ar pierēm" saskrējāmies ar Lauvu Liepiņu – Latvijas Olimpiādes oficiālo simbolu. Manai meitai jau ir 12 gadi, it kā nav mazais bērns. Taču viņa nopietni izbijās no šī, ja atļausiet teikt, radījuma! Kurš, atvainojos, un kādā stāvoklī izdomāja šo briesmīgo tēlu??? Un kurš atļāva TAM staigāt pa pilsētas ielām, pa kurām staigā mazi bērni?!"

Redakcijas piebilde! Interesanti, ka lauvam Liepiņam ir sava Twitter lietotājvietne, kurā tas publicē arī savas fotogrāfijas. Savukārt oficiālajā interneta lapā ir izvietota informācija par Olimpiādes dalībnieku bezmaksas sabiedriskā transporta pakalpojumiem Liepājā.

Rakstam pievienojam oficiālus publicitātes foto un video, lai jūs, cienījamie lasītāji, paši pārliecinātos vai no šī tēla var nobīties. Savukārt, ja jūsu pilsētai arī ir kāds talismans, kuru, piemēram, masu pasākumos var sastapt uz ielas, aicinām bildes ar šo tēlu atsūtīt DELFI Aculieciniekam.

Sūtiet foto, video 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par Aculiecinieka autoru.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!