Foto: DELFI Aculiecinieks
Raksta mums jennifer: "Aprīļa beigas kopā ar tūristiem, ārzemju draugiem viesojāmies Jūrmalā. Viesi bija sajūsmā par pilsētu, par silto dienu! Viss būtu labi, ja vien..

Kāds divdesmit čigānu tautības cilvēku bariņš, rindās pa pieci, soļoja pa Jomas ielu. Tiem klāt bija pievienojušies arī kādi četri bezpajumtnieki un pāris dzērāju. Viss būtu labi,ja šis prāvais bariņš turpinātu iet savu ceļu, bet nē.. Kamēr sēdējām kafejnīcā, viņi pienāca pie mums kādas astoņas reizes, prasot ēst, dzert un uzsmēķēt. Lai pievērstu sev vēl lielāku uzmanību, mēs pat tikām raustīti aiz rokām.

Viss labais iespaids par pilsētu un izdevušos dienu - pagaisa vienā mirklī. Ir grūti baudīt pusdienas,kad kāds ar netīram rokām grābstās ap tevi un baksta ēdienā, kamēr tu mēģini nosargāt telefonu, somu un fotoaparātu, lai tas nekļūtu par "nejaušu piemiņas dāvanu" kādam svešiniekam.


Es gribētu uzklausīt DELFI lasītāju viedokļus par šo tēmu. Ko darīt šādā situācijā? Un vai restorānu īpašniekiem nebūtu jāparāpējas par šādu negaidītu "viesu" parādīšanos,vai arī tūristiem vasarā būs jāizvairās no šādas uzmanības pašu spēkiem?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!