2011. gada 1. decembrī, Jelgavā, Hercoga Jēkaba laukumā simtiem mazo jelgavnieku kopā ar saviem vecākiem pulcējās, lai liktu iemirdzēties pilsētas galvenai eglītei.

Jautrību laukumā uzturēja deju kolektīvs "Vēja zirdziņš" un Jūrmalas teātra rūķi. Protams, ka svinīgais pasākums nevarētu notikt bez Ziemassvētku vecīša, kurš tika sagaidīts, kā īsta rokzvaigzne. Sasveicināties un nofotografēties ar viņu gribēja ne tikai bērni, bet arī pieaugušie. Visi sanākušie, kopā saucot: «Lai top prieks, lai top līksme, lai top gaisma!», iededzināja eglītes ilumināciju.

Blakus eglītei savu atpūtas vietu atradusi polāro lāču ģimenīte. Šoziem šī ģimenīte būs iemūžināta daudzās fotogrāfijās, jo uz tās fona cilvēki fotografējās bez pārtraukuma. Patīkami pārsteidza tas, ka pie lāču figūrām nekur nebija manāma kādas limonādes tirdzniecības zīmi.


Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!