Svētdien, 12.jūnijā Ventspils autoostā "Ventspils Reiss" prezentēja savu atjaunoto autobusu parku.

12 jauni autobusi, kas aizstāj savu laiku nokalpojušo transportu. Jaunie autobusi aprīkoti ar invalīdu pacelšanas liftiem, savukārt zemo grīdu autobusi ar speciālām laipām kas palīdzēs ne tikai invalīdiem, bet arī jaunām māmiņām ar bērnu ratiņiem.

Uz pasākumu atnākušie pilsētnieki un viesi varēja ne tikai iepazīties un pavizināties ar jaunajiem autobusiem, bet arī speciālos avāriju simulatoros izjust auto drošības siksnu iedarbību trieciena brīdī un ar instruktoru palīdzību atbrīvot sevi no siksnām brīdī kad automobilis atrodas ar riteņiem gaisā. Katrs ar speciālu briļļu palīdzību, kas imitē divu promiļu reibumu, varēja pārliecināties, cik vienkārši ir apiet šķēršļus. Jāsaka tas tā daudzmaz stabili izdevās tikai vienam vīram, kurš pirms briļļu lietošanas bija paspējis salietoties stipros dzērienus. Jaunie velosipēdisti, instruktora pamācīti, varēja patrenēties drošā braukšanā. Pavisam mazie varēja atstāt savu zīmējumu lielajā bilžu rullī.


Lasiet vēl –
- Bruņinieku turnīrs 'Lilium Vindavisis' Ventspilī
- Liepājnieki priecājas par lietu (video)
- Ko okupantu armija pameta, to mēs izmantojam dārzā

Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!