Foto: DELFI Aculiecinieks
Aizvadītajā nedēļas nogalē 15.-16. oktobrī Olimpiskajā Sporta centrā Rīgā notika šī gada lielākā kaķu izstāde, kurā bija apskatāmi vairāk nekā 500 šķirnes kaķi. Tie bija sabraukuši no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Skandināvijas, Polijas un Krievijas, lai cīnītos par skaistākā un izveicīgakā kaķa titulu un izstādes galveno balvu "Baltijas Kauss 2011".

Kaķu sniegumu un izveicību atbilstoši savai šķirnei vērtēja barga žūrija- FIFe un WCF starptautisko organizāciju sertificēti tiesneši.
Četrkājainie mīluļi piedalījās dažādās sacensībās, piemēram, kaķu adžiliti sacensības, kurās dzīvniekiem bija jāpārvar dažādas šķēršļu joslas.

Par sacensību un izstādes uzvarētāju kļuva britu īsspalvainais kaķis.

Izstāde bija interesanta ne tikai speciālistiem, bet arī vienkāršiem dzīvnieku mīluļiem. Te varēja saņemt speciālistu ieteikumus kaķu kopšanā un pat iegādāties sev jaunu ūsainu draugu.


Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus. Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!