Foto: DELFI Aculiecinieks
Ceturtdien, staigājot pa t/c Stockmann, pamanīju Rīgas Dinamo vārtsargu Krisu Holtu. Kanādietis lieliskā noskaņojumā darbojās pie plīts. Kā noskaidrojās, tobrīd Holts cepa pēc paša receptes gatavotas kotletes.

Tagad pilnīgi droši var apgalvot, ka Dinamo vārtsargs ir ne tikai talantīgs sportists un mūziķis, bet arī lielisks kulinārs.


Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus. Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!