Tie, kuri nevēlējās līgot tautasdziesmu vai šlāgeru pavadībā, pulcējās Ropažos. Otro gadu pēc kārtas kafejnīca "Leningrad" organizēja Alternatīvos Jāņus.

Alus, desiņas, ugunskurs, teltis un ,protams, daudz mūzikas. Kopā ar pankiem nakts priekus baudīt gāja arī ģimenes ar bērniem, un tas apliecina, cik demokrātiska ir mūzika un šķietami dažādi cilvēki spēj kopā priecāties. "Inokentijs Mārpls", "Ūdris un Kronbergs" (The Hobos), "Baltic Beach Band"... tikai dažas no grupām. Dīdžeju teltī par mūziku rūpējās arī ciemiņi no Somijas.

Par tradīciju Latvijā nu jau sāk kļūt arī pliko skrējieni pāri tiltiem. Ne tikai Kuldīgā, bet arī Ropažos padsmit puiši un divas drosmīgas meitenes veica mazo veselības distanci pāri Juglas tiltiņam. Tagad veselība visam gadam nodrošināta!


Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!