Foto: DELFI Aculiecinieks
Lūk, ko raksta Igaunijas pilsoņu žurnālistikas vietnes journalist.delfi.ee lasītājs: "Iespējams, daudzi no mums ir dzirdējuši, ka 21.maijā vajadzēja notikt pasaules galam, pienākt Pastardienai un  izredzētajiem uzlidot debesīs.

Tie, kas internetā liek tamlīdzīgus paziņojumus, visdrīzāk nepadomā, ka ir cilvēki ar vāju psihi, kas to visu izlasa. Interesanti ir tas, ka tas, kurš aprakstīja gaidāmo pasaules galu, rakstīja – dzīvi paliks tikai 2% iedzīvotāju, pārējie uzlidos debesīs. Vai tad ļaudis pēc tādas ievērojamas reklāmas paliks vienaldzīgi?

Brīvdienās mēs ar ģimeni devāmies uz vasarnīcu un novērojām, kā mūsu Mardu ciemata kaimiņš būvēja ierakumus, bet otrs piedzērās un arī gaidīja pēdējo stundiņu. Vai tad tas ir normāli? Reklāma tik viegli ietekmē cilvēkus! Nenovirzoties no tēmas piebildīšu, ka pasaules gals šobrīd ir atlikts uz 2011.gada 21.oktobri. Vai tad tas nav smieklīgi?"

Visu journalist.delfi.ee ziņu (krievu valodā) lasiet šeit.

Lasiet vēl –
Pasaules gals būs 21.maijā

Ja arī jūs esat kļuvis par kādas dīvainas, nejēdzīgas vai komiskas situācijas aculiecinieku,   sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!