Foto: DELFI Aculiecinieks
Ziņu iesūtīja Kārlis. Fotoreportāža – Edvīns.

"Kārtējais tramvaju sastrēgums tika radīts vakar Āgenskalnā, un atkal pie vainas bija uz sliedēm nolikta automašīna. Var saprast autovadītājus, kas neredz tramvaja sliedes, kuras šeit maskējas zem sniega un pretslīdes materiālu putras uz ielas. Tāpat var saprast tramvaju pasažieru niknumu, kuriem viena auto dēļ nākas kavēt plānotās darīšanas.

Šī nav pirmā reize, kad nelielajā posmā uz Mazās Nometņu ielas kāds autovadītājs nobloķē tramvaju satiksmi. Tramvajiem tas ir kā tāds "melnais punkts". Auto tiek atstāti gan pretī veikalam Maxima, gan iepretī tuvumā esošajam skaistumkopšanas salonam. Ne vienmēr tie tiek noparkoti tieši uz sliedēm. Visbiežāk autovadītājs "uz aci" ir secinājis, ka "trambulis" tiks garām, taču izrādās, ka nekā – kamēr tu esi skaistumkopšanas salonā, tikmēr uz ielas ir izveidojies tramvaju korķis. Netiek tomēr garām.

Pilnīgi nesen šeit tika uzstādīta ceļa zīme "Apstāties aizliegts", tikai izskatās, ka ne tā zīme, ne vienkārša vērība nav izskolojusi pieklājīgus autovadītājus. Es visu saprotu, ir ziema, braukt pa ielām grūti, apstāties nav kur. Bet mēs visi esam šajā situācijā. Priviliģētāks par parasto pilsoņu automobili var būt tikai operatīvais transports. "Man vajag un es te parkošos" ir nepieklājīgi! Cienīsim satiksmes dalībniekus!"

Kārtējais tramvaju korķis vakar Āgenskalnā redzams aculiecinieka Edvīna fotoreportāžā.

Foto galerija

Foto galerija

Lasiet vēl -
Automašīna rada tramvaju sastrēgumu
Atkal M.Nometņu ielas malā atstāts auto bloķē tramvaju satiksmi

Ja arī jūs esat kāda satiksmes negadījuma aculiecinieks, sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par DELFI Aculiecinieka autoru. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!