Foto: DELFI Aculiecinieks
Nesen pamanīju, ka blakus Ēvalda Valtera ielai mežmalā ir ierīkota alternatīva trenažieru zāle. Kādu dienu devos to apskatīt tuvāk.

Jau tuvojoties šai jocīgajai vietai var redzēt, ka tā nav nesen ierīkota - zāle tur neaug un atsevišķi konstrukciju elementi ir ieauguši koku stumbros. Tātad šī "trenažieru zāle" te darbojas jau kādu laiku.

Pa zemi mētājas daudz stikla gabalu un citas drazas – acīmredzot, ka neviens sētnieks neuzdrošinās šai vietai tuvoties. "Trenažieri" ir izgatavoti no visādām sadzīves, būvniecības un auto lietām. Ap koku aptītais lupatas gabals, šķiet, tiek izmantots kā boksa maiss. Grūti saprast, vai šo vietu uzskatīt par piesārņojumu vai sabiedrībai lietderīgu? Drīzāk, ka par piesārņojumu.

Mans ieguvums no redzētā ir tāds - tagad saprotu, kāpēc daži visu laiku un visur staigā treniņtērpos - viņi jebkurā brīdī var ieiet kādā pudurī, paņemt vecu auto riepu vai kādu citu liegu un sākt treniņu.



Skatīt lielāku karti

Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!