Foto: DELFI Aculiecinieks
Jūlija ir viens no tiem mūsu līdzcilvēkiem, kuram nepieciešama citu palīdzība. Meitene kopš dzimšanas ir ar kustību traucējumiem, faktiski viņas kustības ir ļoti ierobežotas un pārvietošanās ir pilnībā atkarīga no citiem. Pat savā dzīvoklī. Gan dienu, gan nakti viņa ir spiesta pavadīt savā gultā. Galvenā izziņas, mācību, darba un izklaides iespēja Jūlijai ir klēpjdators turpat gultā.

Jūlijas māmiņa ir mirusi, un viņas ģimene ir tētis. Viņa ir beigusi Ādažu vidusskolu un uzsākusi psiholoģijas studijas, kuras uz laiku pametusi finansiālu apsvērumu dēļ.

Finansiālu apsvērumu dēļ nākas saskarties ar grūtībām, kuras vairumam cilvēku nebūtu nekādas grūtības. Meitenei nepieciešams tikt pie ratiņkrēsla āra pastaigām un lai pārvietotos dzīvoklī. Tomēr vispirms Jūlijas dzīvokli nepieciešams renovēt un pēc iespējas pielāgot. Pievienotajos attēlos varat redzēt Jūlijas istabu, priekšnamu un virtuvi, kur pašlaik nav iespējams pārvietoties ar ratiņkrēslu. Līdzekļu tam nepietiek. Ir tikai cerība sagaidīt palīdzību no citiem cilvēkiem. Kurš palīdzēs Jūlijai? Varbūt jūs?

Bankas rekvizīti:
Biedrība DZĪVESSPĒKS
Reģ.Nr. 40008093136
SWEDBANK
Konta Nr. LV02HABA0551010854766
Ziedojumam pievienojiet norādi: Jūlijai Goškinai.

Protams, finansiāls atbalsts nav vienīgais, kā varam palīdzēt. Varbūt šo rakstu lasa Jūlijas kaimiņi, paziņas, sveši cilvēki, kas būtu gatavi meiteni atbalstīt, piemēram, ar materiāliem remontam, izpalīdzīgām rokām vai kā savādāk. Šādā gadījumā rakstiet uz zemāk norādītajām e-pasta adresēm.


Visi, kuriem ir informācija par cilvēkiem, kam nepieciešama palīdzība, tiek aicināti rakstīt uz e-pasta adresēm aculiecinieks@delfi.lv, labie_darbi@palidzesim.lv vai ievietot informāciju portāla Draugiem.lv sadaļā "Labo darbu nedēļa".

Šīs un nākamās nedēļas laikā DELFI Aculiecinieks publicēs jūsu iesūtītos stāstus par tiem, kas bez citu palīdzības vairs nevar iztikt. Jāpiebilst, ka publicēsim tikai tās vēstules, kurās būs aprakstīta problēma un pamatota nepieciešamība to risināt. Tāpat šo divu nedēļu laikā informēsim jūs par paveiktajiem labajiem darbiem un cilvēkiem, kas saņēmuši citu palīdzību. Rakstiet!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!