Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas Dinamo pussolis līdz Gagarina kausa izcīņai spēlē pret Magņitagorskas Metalurgu ir veiksmīgi sperts, un vieta izslēgšanas spēlēs ir nodrošināta. Jautājums tikai vai mēs savā konferencē būsim 6. vai 7.. Un kas tad īsti mums stāsies pretī pirmajā kārtā - Maskavas Dinamo vai Sanktpēterburgas SKA?

Maskavas Dinamo šogad no mums regulārajā čempionatā ir saņēmuši kārtīgu pērienu, kas liek domāt, ka play off cīnīties ar Znaroka un Vītoliņa vadīto komandu varētu būt viegli. Bet tajā pašā laikā maskavieši uz play off noskaņosies un pērienu var saņemt mūsu Dinamo, tā teikt, tas jums par regulārās sezonas pāri darījumiem. Ar SKA mums jau ir pieredze play off, būtu jau patīkami, ja vēsture atkārtotos un Dinamo aizsūtītu viņus prom no tā kosmonauta Gagarina kausa. Taču play off vēl nav pienācis, un mums vēl viena spēle priekšā regulārajā čempionātā.

Mēs protams varam gudri spriedelēt par to, ar ko tad būtu ērtāk spēlēt pirmajā play off kārtā, bet kāda jēga - play off salīdzinot ar regulāro čempionātu ir liela atšķirība. Ar ko būs jāspēlē, ar to arī spēlēs, un šeit der atcerēties, ka hokejs ir neprognozējama spēle un tikpat neprognozējams ir mūsu Dinamo.

Par komandas noskaņojumu. Ja pēc spēles ar CSKA radās mazas šaubas, tad tagad var secināt, ka nelielais pārtraukums ir nācis komandai par labu un noskaņojums kopā ar cīņas sparu ir uzlabojies. Telkvists arī savas traumas sadziedējis un vārtos, vismaz pēdējā spēlē, rādija brīnumus. Mums atliek cerēt, ka tā turpināsies arī play off.

Savas prognozes par Dinamo izslēgšanas spēlēs es jau izteicu pirmajā rakstā sezonas sākumā - pirmo kārtu pārvarēsim un arī ortā būs pa spēkam. Jācer, ka piepildīsies!

Metīsim savu pesimismu pie malas un atbalstīsim Dinamo par spīti visam!

Par lielu Dinamo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!