Foto: F64
Jāni, gribam dziedāt kopā himnu!

Mēs, Latvijas hokeja līdzjutēji, visas sezonas laikā bijām kopā ar Rīgas "Dinamo" un tās spēlētājiem KHL čempionāta cīņās. Tagad pienācis laiks izlasei, tās 15. jubilejas pavasarim pasaules čempionāta A grupā.

Pēdējo sezonu laikā KHL spēles prasījušas daudz emociju, tomēr gada svarīgākais notikums līdzjutējiem joprojām ir pasaules čempionāts un Latvijas izlase. Arī šajā pavasarī atbalstīt komandu uz Slovākiju dosies vairāki tūkstoši hokeja draugu un katrs no viņiem klusībā cer ne tikai uz uzvarām, bet iespēju laukumā redzēt visus labākos hokejistus.

Tāpēc mēs, līdzjutēji, aicinām Jāni Spruktu vēlreiz pārdomāt savu lēmumu un rast sevī tās papildus emocijas, kuras ļautu piedalīties pasaules čempionātā un nospēlēt tur ar 100 procentu atdevi. Ir tikai marta beigas, valstsvienības darba cēliena sākums, un vēl ir pietiekami daudz laiks, lai mainītu savu lēmumu un palīdzētu komandai. Latvijas izlases līdzjutēji ir gatavi palīdzēt un atbalstīt, jo mēs visi pēc uzvarētas spēles gribam dziedāt Latvijas himnu. Gribam dziedāt kopā ar Tevi, Jāni. Daudzi no mums braucienam uz pasaules čempionātu ir gatavojušies vairāku mēnešu garumā, ir krāts santīms pie santīma un esam rēķinājušies, ka Bratislavā uz ledus redzēsim visus labākos Latvijas hokejistus. Mēs saprotam, ka klubu sezonā ir uzkrāts nogurums un dažādi savainojumi, saprotam, ka nav viegli pēc garās sezonas rast jaunu motivāciju. Tomēr ceram, ka tas tiks izdarīts. Jo hokejs un Latvijas izlase šajos sarežģītajos laikos ir palikuši par Latvijas patriotisma balstiem. Un ceram, ka spēlētājiem uzaicinājums uz valstsvienību joprojām ir goda lieta. Ka tas ir kā izslēgšanas spēļu turnīra izšķirošā cīņa, kurā nepiedalās tikai tie, kuri vairs nevar paiet. Aicinām vēlreiz pārdomāt izdarīto lēmumu un arī šajā pavasarī palīdzēt Latvijas izlasei pasaules čempionāta A grupas turnīrā Bratislavā. Mums, Latvijas izlases līdzjutējiem, Tevi vajag šajā komandā.

Aigars Krīgers jeb fanu aprindās pazīstams kā AIZIET77.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!