Foto: DELFI Aculiecinieks
Jau labu laiku atpūtas lokāla "Piens" pagalmā darbojas velodarbnīca. Tagad pie šīs velodarbnīcas būs arī minitreka trase.

Tā kā Latvijā un Rīgā kļūst arvien populārāka velokultūra, "Piens" atvēra savu velodarbnīcu. Bet, lai izceltos uz pārējo šādu vai līdzīgu iestāžu (manuprāt) fona, "Piena" saimnieki ir izdomājuši uzbūvēt Rīgā pirmo minitreka trasi un ļaut tur vizināties ikvienam interesantam, kamēr vien tas ievēro drošības prasības.

Diemžēl šī minitreka trase nebūs pirmā Baltijā, jo pavisam nesen tāda tika uzbūvēta Tallinā, kur RedBull pat rīkoja sacensības. Tagad šī atpūtas veida cienītājiem nebūs jāmēro garais ceļš uz kaimiņvalsti. Trase gan vēl nav līdz galam pabeigta, bet, iemēģinājuši to ir daudzi un atzinuši labu esam. Pavisam drīz trasi atklās un iesvētīs oficiālā pasākumā.


Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!