Izrādās, ka DELFI lasītājiem šad tad patīk pakavēties atmiņās, atgriezties ne tik tālā, bet varbūt arī tālā pagātnē. Par to liecina Aculieciniekam atsūtītie un publicētie foto un video dokumenti – vairākus gadus veci degvielas čeki, vecu auto un citu braucamo foto, bildes ar graustiem, kas reiz bija lepnas mājas vai veikali, sadzīves priekšmetu apraksti... Toreiz pārtika bija bez konservantiem un degviela maksāja piecreiz lētāk... Vai atceraties vēl tādus laikus? – vaicā aculiecinieks un komentētāji sāk kavēties pie atmiņu ugunskura.

Turpmāk visus tamlīdzīgus sūtījumus krāsim vienā Aculiecinieka sadaļā – Vēstures liecinieks. Jau publicētos rakstus atradīsiet šeit.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Ja arī jums ir kādas foto vai video liecības, kas varētu ģeldēt Vēstures lieciniekam, sūtiet tās DELFI Aculieciniekam – aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Neaizmirstiet reportāžai pievienot aprakstu, savas atmiņas par konkrēto lietu vai vietu. Lai nesanāk tā, ka, piemēram, jūsu nobildētā šujmašīna Singer ir tikai fotogrāfija ar šujmašīnu. Tādā gadījumā jūsu reportāža publikāciju var nepiedzīvot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!