Foto: DELFI Aculiecinieks
Kopš otrdienas interneta serviss "Google Street View", kas lietotājiem piedāvā iespēju vairākas pasaules vietas aplūkot panorāmskatā, ir parādījušies arī Latvijas attēli.

DELFI Aculiecinieks nevar paiet garām šādam notikumam, tāpēc izziņo oriģinālāko, smieklīgāko, neparastāko "Google Street View" atrodamo fotogrāfiju konkursu. Vienu no piemēriem esam izvēlējušies šī raksta ilustrācijas bildei, taču ticam, ka mūsu lasītāji atradīs neparastākus attēlus.

Balvās tiks piedāvātas biļetes uz jebkuru Multikino seansu. Tā kā biļetes mums ir vairākas, esam gatavi tās sadalīt starp vairākiem uzvarētājiem.

Dalības noteikumi nav sarežģīti:

1) Atrodiet neparastu vai komisku "Google Street View" fotogrāfiju (vai fotogrāfijas), kas tapusi Latvijā (tikai Latvijā);

2) Sūtiet foto uz e-pasta adresi aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Google Street View konkurss";

3) Aprakstā norādiet vietas koordinātes, kur tapusi fotogrāfija. (Iekopējiet pārlūkprogrammas adrešu ailē redzamo adresi vai pievienojiet precīzas Google Maps koordinātes) Mums jābūt pārliecinātiem, ka foto ir no Latvijas;

4) Vēstulē norādiet savu e-pasta adresi. (Mans e-pasts: name@mail.lv) Tas nepieciešams tādēļ, lai mēs jūs varētu identificēt gadījumā, ja iesūtīsiet vairākas vēstules.

5) Vēlams (nav obligāti, bet tas vairos jūsu iespējas nokļūt uzvarētāju sarakstā) īsi aprakstīt, kas bildē ir dīvains vai neparasts. Iespējams, jūs dzīvojat līdzās šai vietai un jums šķiet, ka tā ir dīvaina vai neparasta, bet mēs (DELFI Aculiecinieka lasītāji) bez paskaidrojuma to saprast nevarēsim.

Ja iesūtītajā vēstulē netiks izpildītas iepriekš minētās prasības, tā tiks noradīta. Saskaņā ar DELFI Aculiecinieka reportāžu publicēšanas noteikumiem, redakcija patur tiesības noraidīt neatbilstošus iesūtītos materiālus, nepaskaidrojot noraidījuma iemeslus.

E-pastus konkursam gaidām līdz 2012.gada 23.maijam (ieskaitot). Uzvarētāji tiks nosaukti 2012.gada 29.maijā. Konkursa laiks var tikt pagarināts gadījumā, ja iesūtīto materiālu skaits būs liels un turpinās augt. Tādā gadījumā šī ziņa tiks papildināta ar jaunu informāciju.

Sākt iepazīšanos ar "Google Street View" Latvijas bildēm jūs varat, piemēram, no šīs vietas.

Gaidīsim jūsu vērojumus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!