Foto: DELFI Aculiecinieks
Visā Latvijā nedēļas garumā, no 2011.gada 16. – 23.oktobrim, labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv" un biedrība "Charity.lv" jau trešo gadu organizē Labo darbu nedēļu, kuras laikā ikviens tiek aicināts sniegt palīdzību līdzcilvēkiem un vairot palīdzēšanas kultūru valstī. Arī mēs aicinām jūs, cienījamie lasītāji, ziņot mums par cilvēkiem, dzīvniekiem, vietām, kas tā vien alkst pēc palīdzīgas rokas. Bet pats galvenais – mēs aicinām jums pašiem nestāvēt malā, nepaiet garām grūtībās nonākušajiem un sniegt kaut minimālu palīdzību.

Visi, kuriem ir informācija par cilvēkiem, kam nepieciešama palīdzība, tiek aicināti rakstīt uz e-pasta adresēm aculiecinieks@delfi.lv, labie_darbi@palidzesim.lv vai ievietot informāciju portāla Draugiem.lv sadaļā "Labo darbu nedēļa".

Šīs un nākamās nedēļas laikā DELFI Aculiecinieks publicēs jūsu iesūtītos stāstus par tiem, kas bez citu palīdzības vairs nevar iztikt. Jāpiebilst, ka publicēsim tikai tās vēstules, kurās būs aprakstīta problēma un pamatota nepieciešamība to risināt. Tāpat šo divu nedēļu laikā informēsim jūs par paveiktajiem labajiem darbiem un cilvēkiem, kas saņēmuši citu palīdzību. Rakstiet!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!