Foto: stock.xchng
Vai jūs vēlaties saņemt brīvbiļetes uz koncertiem, izstādēm, teātra izrādēm, kino, sporta sacensībām?

Tas ir iespējams. DELFI meklē cilvēkus, kas ir aktīvi kultūras un izklaides pasākumu apmeklētāji. Mēs jums dosim ieejas biļetes divām personām uz aktuāliem pasākumiem, bet ar vienu noteikumu – pretī vēlamies saņemt reportāžu, recenziju vai jūsu iespaidu aprakstu.

Mēs nemeklējam profesionālus kino, teātra kritiķus vai izklaides pasākumu apskatniekus. Mēs vēlamies sadarboties ar vienkāršiem skatītājiem, kas spēj interesanti un saturīgi dalīties iespaidos ar DELFI lasītājiem.

Vai šis piedāvājums jūs ir ieinteresējis? Ja tā, tad sūtiet motivācijas vēstuli uz e-pasta adresi aculiecinieks@delfi.lv. Ar šo vēstuli jums ir jāpierāda, ka esat atbildīgs un spējīgs saistoši aprakstīt piedzīvoto. Tāpat būtu jauki, ja jūs pieminētu, kāda veida pasākumus jūs mēdzat apmeklēt, kādos esat bijis pēdējā laikā un kas jums tajos patika vai nepatika. Jūsu vēstulei un reportāžām ir jābūt rakstītām latviešu valodā. Ja vēlaties varat parakstīties ar pseidonīmu.

Motivācijas vēstules tematā norādiet "Recenzija". Ar iespējamiem reportāžu autoriem redakcija sazināsies pa e-pastu.

Reportāžu vai recenziju autori, kas ir DELFI reģistrētie lietotāji par publikācijām turpinās saņemt DELFI dālderus. Sakrājot noteiktu daudzumu dālderu autors tos var iemainīt pret vērtīgām balvām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!