Jau šovakar daļa no mums dosies uz laukiem vai citām līgošanas vietām. Ugunskurs, jāņuzāles, alus... Jā, laikam ievads šeit lieks. Kā notiek gatavošanās svētkiem? Varbūt jūsu pusē līgošana notiek savādāk, nekā citur. Sūtiet foto un video reportāžas DELFI Aculieciniekam! Pēc svētkiem apkoposim jūsu un citu aculiecinieku iesūtītos un publicētos materiālus. Tā sakot – lai paliek vēsturei.

Daļa no mums līgos radu un draugu pulkā, laukos starp ozoliem un liepām (varbūt zem lietussargiem), bet daļa dosies uz jau izreklamētiem masu pasākumiem. Kur vairāk ļaužu, tur vairāk notikumu, tāpēc jo īpaši gaidīsim foto un video reportāžas no šiem pasākumiem.

Kur tad 23. jūnija vakarā pulcēsies līgotāji?

- Līgošana Rīgā, 11. Novembra krastmalā, kur uzstāsies 20.00 DJ Mart Inc, 22.30 "Musiqq", 23.30 DJ Ella vs. Discoteq.

- Plkst. 21:00 Daugavas krastā Ikšķilē, pretī Sv. Meinarda salai, notiks skanīgais Latvijas Radio 2 svētku pasākums etnopopa stilā "Latvija Līgo Ikšķilē". Piedalīsies - Ieva Akuratere, Atis Auzāns, Kaža, Olga Rajecka, Liene Candy, Aisha, Dainis Skutelis, Ivo Fomins, Riči, Jānis Krūmiņš un citi izpildītāji.

- Rūdolfa Jāņi Cinevillā, kur uz lielās skatuves uzstāsies visu dienu un nakti uzstāsies Latvijā iemīļoti mūziķi – māsas Legzdiņas, Lauris Reiniks, Nikolajs Puzikovs, Normunds Rutulis un Slavenais Rīgas orķestris, "Baltie Lāči", Uškānu un Riču ģimenes, Evijas Sloka un grupa "Klaidonis", "Dzelzs Vilks", "Labvēlīgais Tips" un grupa "Credo".

- Aktīvās atpūtas centrā "Rakši" Līgo nakts pasākums sāksies 23.jūnijā plkst. 20:00. Visus lielos un mazos dejotgribētājus izklaidēs grupa "Eolika", savukārt pēc pusnakts, pašā brīnumu laikā uz skatuves kāps grupas "Musiqq" puiši. Visu nakti degs Lielais Līgo nakts ugunskurs, kā arī pasākuma apmeklētājiem būs iespēja izmantot individuālas ugunskura vietas. Neaizmirstamu ugunīgo tautumeitu šovu uz centrālā bāra letes nodrošinās bārs "Coyote Fly" un visas nakts garumā pasākuma apmeklētājiem būs iespēja līdzdarboties dažādu latviešu Līgo svētku tradīciju uzturēšanā un dziedāšanā kopā ar Līgo tēvu Valdi Melderi.

Bet tagad novēlēsim viens otram priecīgus svētkus un vienmēr pa rokai foto kameru!

Par katru reģistrēta lietotāja publicētu viedokli tiek maksāti DELFI dālderi, kurus iespējams tērēt DELFI Aculiecinieka veikalā.

Lai piereģistrētos un kļūtu par 'DELFI Aculiecinieka' autoru, ir jāaizpilda reģistrācijas forma.

Ja nevēlaties reģistrēties, viedokli sūtiet izmantojot e-pastu  - aculiecinieks@delfi.lv vai izmantojot satura iesūtīšanas formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!