Iesūti reportāžu un saņem balvas!

1 - Saņem DELFI dālderus par publicētu rakstu, foto un video reportāžu.

2 - Sakrāj dālderus un apmaini pret precēm.

Cik DELFI dālderus var saņemt par publicēto materiālu?

Dālderi pienākas tikai par DELFI Aculieciniekā publicētām foto, video reportāžām vai lasītāju viedokļiem (Aculiecinieka versijas). Dālderi tiek ieskaitīti tikai tajā gadījumā, ja materiāls iesūtīts caur reģistrēto autoru satura iesūtīšanas formu. Šādā veidā autoram tiek reģistrēts DELFI dālderu konts, kurš ar katru publikāciju tiek papildināts. Ja materiāls iesūtīts izmantojot e-pastu vai nereģistrēto autoru satura iesūtīšanas formu, kā arī DELFI Foto pieejamo iesūtīšanas formu, DELFI dālderi netiek ieskaitīti.

Par katru publikāciju autors saņem no 10 līdz 20 dālderiem. Piešķirto dālderu daudzums ir atkarīgs no iesūtītās reportāžas vai raksta kvalitātes. Par kvalitātes kritērijiem redakcija uzskata reportāžas aktualitāti, oriģinalitāti un tehnisko izpildījumu. Par pastiprinošu kvalitātes kritēriju tiek uzskatīta pievienota foto galerija (ne mazāk par 5 fotogrāfijām) vai video, kā arī izsmeļošs reportāžas apraksts.

Svarīgi! Pēc nesen veiktajām izmaiņām autoru prēmēšanas programmā DELFI dālderi autora kontā turpmāk tiek glabāti vienu gadu. Tas nozīmē, ja šodien autors ir publicējis reportāžu un palicis, piemēram, par 10 dālderiem bagātāks un gada laikā tie netiek iztērēti, tad automātiski šie dālderi tiek dzēsti. Tāpēc aicinām autorus būt aktīvākiem, iekrāt nepieciešamo dālderu skaitu, kuru gada laikā var iemainīt pret sev vēlamo preci. Tāpat aicinām iepazīties ar šobrīd pieejamo preču klāstu.

Uzmanību! Ņemot vērā iesūtītā materiāla kvalitāti, redakcijai ir tiesības to nepublicēt. Tāpat redakcija var ignorēt materiālu, ja foto, video un teksts ir nekvalitatīvi, nav pietiekami izsmeļoši vai ņemti no citiem preses avotiem un autoram nav atļaujas to publicēt. Redakcija patur tiesības koriģēt autora iesūtīto materiālu – veikt labojumus virsrakstā, saturā, publicēt fotomateriālus izvēles kārtībā.

Nedēļas autora balva

Reizi nedēļā DELFI Aculiecinieka redakcija apbalvo autoru, kura publikācija ir bijusi viskvalitatīvākā, visvairāk lasītākā un komentētākā. DELFI Aculiecinieka balva nav DELFI dālderi un nepapildina autora kontu. Tā ir veicināšanas balva, kas katru nedēļu var būt cita. Lai to saņemtu, reģistrējoties vai iesūtot reportāžu, autoram ir jānorāda precīza kontaktinformācija.

"Delfi" aculiecinieks
Iesūti savu stāstu, foto vai video   +