Foto: DELFI Aculiecinieks
2012. gada 9. jūlijā, pēc pulksten 19.00, pie Jelgavas dzelzceļa stacijas uz apļveida krustojuma apgāzās kravas automašīna ar puspiekabi. Puspiekabe bija piekrauta ar saldētu gaļu.

Acīmredzot kravas mašīnas vadītājs nebija izvēlējies pareizu braukšanas ātrumu, un apļveida krustojumā krava sasvērās uz vieniem sāniem, puspiekabe saslīdēja un apgāza neveiksminieku.

Ātrie tika izsaukti, lai pārbaudītu šoferīša veselību. Bez viņa nav cietis neviens cits, izņemot saskādēto ceļa nožogojumu. Par laimi blakus kravas mašīnai nebrauca neviens vieglais auto, ka arī nav cietis neviens garāmgājējs.

Bet apkārtējo iedzīvotāju lielāko interesi izsauca puspiekabes saturs - gaļa. Saldētie gaļas stilbi bija redzami caur spraugu puskiebaes priekšpusē, kas bija atsprāgusi vaļā. Daži interesenti dreifēja gar mašīnu cerībā, ka varēs dabūt kādu gaļas gabaliņu. Un tas ir saprotami, jo vieniem Latvijas iedzīvotājiem šogad ir patrāpījies aliņš, bet jelgavniekiem vismaz gaļa.

Šī reportāža tiek izvirzīta 'Delfi' un 'Skandi Motors' rīkotā 'Ceļu reportiera' projekta nedēļas balvai! Ja arī jūs vēlaties piedalīties 'Ceļu reportiera' projektā, sūtiet reportāžas "Delfi Aculieciniekam" uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par "Aculiecinieka" autoru. Vairāk par projektu un dalības noteikumiem lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!