Foto: DELFI Aculiecinieks

Šodien ”Ceļu reportiera” automašīnas atslēgas savās rokās saņēma jau ceturtais ”Delfi Aculiecinieka” autors Aivars, kuru mūsu lasītāji pazīst ar segvārdu ”afoto8”.

”Afoto8” ir viens no pastāvīgākajiem un ražīgākajiem mūsu autoriem. Lielākā daļa Ventspils aktualitāšu Aculiecinieka slejās ir atspoguļotas tieši viņa publikācijās. Arī šoreiz sagaidām virkni reportāžu no Ventspils un Kurzemes. Novēlam Aivaram veiksmi, bet pārējos mūsu esošos un topošos autorus aicinām sūtīt reportāžas ”Ceļu reportierim”!

Šī Mitsubishi Lancer atslēgas savā īpašumā uz pāris nedēļām var iegūt jebkurš mūsu lasītājs. Tiesa gan ar nosacījumu – ir jāiesūta vairākas reportāžas par ceļu satiksmes tematiku.

Atgādinām, ka šoreiz DELFI un ”Skandi Motors" ”Ceļu reportiera" projekts notiek sadarbībā ar Valsts policiju. Kopā mēs mēģinām skaidrot situācijas par satiksmes drošību, autobraucēju uzvedību uz ceļiem, satiksmes organizāciju Latvijā un Rīgā. Tāpat aculiecinieku vērojumus lūdzam komentēt arī RD Satiksmes departamentam.

”Ceļu reportiera" projektu atbalsta ”If Apdrošināšana", kā arī interneta veikals www.gpspro.lv. Reizi mēnesī labāko un lasītāko reportāžu autors saņems mēneša balvu - jauna GPS navigatoru.

Ja arī jūs vēlaties iesūtīt reportāžu "Ceļu reportierim", rakstiet uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un izmantojiet Aculiecinieka satura iesūtīšanas formu. Labāko reportāžu autori tiks pie vērtīgām balvām. Vairāk par "Ceļu reportiera" projektu lasiet šeit. Vairāk par reportāžu publicēšanas noteikumiem uzzināsiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!