Kā vairumam lasītāju jau zināms, (bet kāds, iespējams, to uzzinās tikai tagad) nav aiz kalniem festivāls "Jaunais vilnis". Pirms festivāla DELFI Aculiecinieks pasludina "zvaigžņu medību sezonu" par atklātu! Par iesūtītu reportāžu, kurās jūs būsiet "noķēruši" "Jaunā viļņa" zvaigznes, katrs reģistrētais autors saņems dubultu DELFI dālderu samaksu.

Daži noteikumi, lai jūsu reportāža tiktu publicēta:

- Ja reportāža ir tapusi pirms vai pēc "Jaunā viļņa" pasākuma, un tajā vienlaicīgi ir "noķertas", piemēram, 20 zvaigznes, tā tiks ieskaitīta kā viena reportāža, nevis 20. Mēs saprotam, ka fotosesija pēc koncertiem ir laimes brīdis ne tikai autogrāfu medniekiem, bet arī fotogrāfiem, tomēr pirmkārt mēs vēlētos publicēt tās reportāžas, kas tapušas ārpus oficiāliem pasākumiem (koncertiem, preses konferencēm, publiskām fotosesijām).

- personām fotogrāfijās ir jābūt labi saskatāmām un reportāžai ir jāatbilst "Labas reportāžas noteikumiem". Izlasiet, tas var noderēt.

Kā, kur un kam sūtīt reportāžas? Kā piereģistrēties? Norādes atradīsiet zemāk.

Veiksmi "zvaigžņu medībās"!

Par katru reģistrēta lietotāja publicētu viedokli tiek maksāti DELFI dālderi, kurus iespējams tērēt DELFI Aculiecinieka veikalā.

Lai piereģistrētos un kļūtu par 'DELFI Aculiecinieka' autoru, ir jāaizpilda šī reģistrācijas forma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!