Foto: DELFI Aculiecinieks

Labo Darbu Nedēļa šogad norisinājās no 16.-23.oktobrim, kuras laikā labdarības organizācijas Palīdzēsim.lv un Charity.lv aicināja sniegt palīdzību līdzcilvēkiem un vairot palīdzēšanas kultūru valstī.

Labo Darbu nedēļas ietvaros DELFI Aculieciniekā tika publicēti gan vairāki stāsti par cilvēkiem, kuriem nepieciešama palīdzība, gan labas prakses piemēri - stāsti par to kā ar prieku un gandarījumu varam palīdzēt viens otram.

Stāstījām par Jūliju, kurai kopš dzimšanas ir kustību traucējumi. Viņas kustības ir ļoti ierobežotas un pārvietošanās ir pilnībā atkarīga no citiem. Meitenei palīdz un ikdienā atbalsta biedrība "Dzīvesspēks", kas lūdza palīdzēt labiekārtot un pielāgot Jūlijas dzīvokli viņas vajadzībām. Pateicoties rakstam portālā DELFI, saziedoti vairāk par 1000 Ls !!!! Jūlija pateicīga, tikai Jūlijai sirds sāpot par komentāriem...

Tāpat, stāstījām par septiņus gadus veco  meitenīti Diānu, kuras lielākais sapnis ir staigāt. Meitenītei ir bērnu cerebrālā trieka, un lai sapni varētu ātrāk piepildīt, meitenei atkārtoti jādodas uz rehabilitācijas centru Ukrainā. No 12.10. - 26.10. saziedoti 510 LVL.

Šeit arī pārpublicējam "paldies", kuru saņēmām no Latgales audžuģimeņu atbalsta biedrības "Muna Sāta". Paldies no Latgales!

"Mēs ik dienu cenšamies nodzīvot tā, lai varētu būt lepni par padarīto. Taču īpaši nozīmīgs ir prieks, kurā mēs varam dalīties!"

Latgales audžuģimeņu atbalsta biedrība "Muna Sāta" ir pateicīga un saka lielu PALDIES organizācijai Palīdzēsim.lv un tās lieliskajai komandai, kā arī visiem tiem labas gribas cilvēkiem ar kuru palīdzību Labo darbu nedēļas ietvaros, biedrība ir saņēmusi gan finanšu, gan mantiskos ziedojumus.

Īpaši lielu paldies gribas teikt: Karīnai Zaicenokai, Aleksandram Hlistumam, Karīnai Jodcikai, Signei Rotbergai, Viktorijai Danovicai, Ilzei Vilkai, Tatjanai Dembo un visiem anonīmajiem ziedotājiem. Saziedotās mantas tiks izdalītas audžuģimenēs un finanšu līdzekļi audžuģimeņu atbalstam.

Paldies par atsaucību! 

Paldies arī visiem, kas piedalījās Labo Darbu Nedēļā darot labus darbiņus un sniedzot atbalstu tiem, kuriem, šobrīd tas visvairāk nepieciešams.

Labo Darbu Nedēļa noslēgusies, taču labie darbi nebūt nebeidzas, darīsim tos ikdienā, negaidot Ziemassvētkus vai Labo Darbu Nedēļu!

Ja vēlaties sniegt atbalstu un palīdzēt kādam no labdarības organizācijas "Palīdzēsim.lv" aprūpē esošajiem bērniem vai jauniešiem, ieskatāties fotostāstos : www.lv.palidzesim.lv/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!